ēRYAbySURIA Hot Spring Bentong

Deluxe Quad

Bilik untuk empat orang dengan dua katil double dan bilik mandi.

Deluxe Triple

Bilik untuk tiga orang dengan bilik mandi peribadi.

Jacuzzi Villa

Bilik untuk dua orang dengan katil King dan bilik mandi peribadi.

Lokasi Percutian Terbaik

Kolam air panas di Bentong, Pahang yang terletak lebih kurang satu jam setengah perjalanan dari Kuala Lumpur begitu terkenal di kalangan penggemar alam semula jadi. Berada di persekitaran hutan hujan Khatulistiwa yang mendamaikan, Suria Hotspring Resort menyediakan kemudahan penginapan dan restoran yang dikendalikan oleh Suria Resorts & Hotels. Lokasinya tidak jauh dari ibu kota, iaitu terletak kira-kira 69km di utara Kuala Lumpur melalui lebuhraya Karak.

Resort ini juga menampilkan konsep bersih, moden, selesa, dan berbaloi dengan wang anda. Selain itu, resort ini menjadi tumpuan umat Islam kerana bebas daripada penjualan minuman keras, hiburan melampau selain hotel dan menepati kehendak syariah.

Kenali kami lebih lanjut

Testimonials

Attractive and comfortable place to have a vacation with your family and they offered a reasonable price in the Suria Hot Spring Resort Hotel! - Fatin Arni, December 2015 ( /10 on Fatin ) Nice food and service from your staff, nice place for family vacation!   - Eyna, January 2016 ( /10 on Facebook )