Rekreasi

Legoland Malaysia Theme Park dan Taman Air. Legoland Malaysia adalah tema antarabangsa pertama malaysia dan taman air yang telah dibuka di Nusajaya, Johor pada September 2012 dengan 40 permainan yang menarik. Dari Suria City Hotel yang hanya mengambil 20-25 minit untuk sampai ke sana. Ia adalah destinasi keluarga dengan lebih daripada 70 tangan-pada tunggangan, pertunjukan slaid dan tempat tarikan. Legoland Malaysia mempunyai tujuh kawasan bertema untuk semua peringkat umur seperti yang bermula Lego Technic, Lego Kingdoms, Lego Cityland pengembaraan dan miniland. The Legoland taman air mempunyai lebih daripada 20 slaid air dan tarikan berasaskan seperti Joker hujan deras, Build-a-tikus dan kolam air Lego. Dibuka untuk lawatan dari 10:00-20:00 setiap hari.

Angry Birds Aktiviti Taman Johor Bahru adalah sebuah taman tertutup meliputi 26,000 sqt dan terletak secara strategik di premis KOMTAR JBCC, terbaru destinasi hiburan utama Johor Bahru City Centre ini. Keadaan taman aktiviti seni mudah diakses dan menawarkan pelbagai jenis permainan yang menyeronokkan dan menarik sesuai untuk kanak-kanak, kanak-kanak, belia dan ibu bapa sama-sama. Dibuka pada masa 10:00-22:00 setiap hari.

Sanrio Hello Kitty adalah sebuah taman tema keluarga dalaman yang terletak di Nusajaya Putri Harbour dan 20 minit dari Suria City Hotel. Terdiri daripada pelbagai interaktif dan berjalan melalui aktiviti-aktiviti yang mengikuti Hello Kitty tema yang popular. Tarikan menggunakan teknologi seperti sensor dan komputer. Persembahan hidup di peringkat Purrfect, studio angan untuk mengambil gambar dan tidak lupa Bob kawasan pembina yang menarik. Dibuka untuk lawatan dari 10:00-6:00.

Universal Studio Singapura adalah sebuah taman tema dalaman dan luaran yang terletak di Sentosa Island Singapura dan hanya 45 minit dari Suria City Hotel Johor Bahru. Pergi luar skrin dan berdiri di filem dan mengalami roller coaster permainan canggih, menunjukkan berdasarkan filem blockbuster kegemaran anda seperti Transfomer, pertempuran 3D yang terbaik, pengembaraan Shrek 4D, Madagascar dan banyak lagi. Untuk taman Jurrasic, boleh menikmati perarakan impian hollywood. Dibuka untuk lawatan dari 10:00-7:00.