ēRYAbySURIA Merang

Superior Sea Front

Bilik untuk dua orang dengan katil double atau katil berkembar dan bilik mandi peribadi.

Superior Terrace Sea Front

Bilik untuk dua orang dengan katil double atau katil berkembar dan bilik mandi peribadi.

Percutian Pantai Terbaik

Terletak di persisiran pantai Laut China Selatan dan kawasan Taman Barisan Marin Setiu Wetland yang cantik dan sangat menarik mata memandang. Merang Suria Resort mempunyai pemandangan berlatar belakang pasir pantai keemasan, air laut yang kebiruan berserta kehijauan alam semula jadi. Resort yang terletak di Tanjung Rhu Tapai ini dikelilingi oleh tanaman hijau tropika, hutan paya bakau, hutan pantai dan -teluk yang indah, desa – desa pantai yang mempesonakan serta pohon-pohon palma yang melambai.

Merang Suria Resort mengetengahkan rekaan kontemporari berserta suntikan seni dalaman Bali yang menekankan keharmonian suasana alam sekitar, sekali gus menjadikan resort kami sebagai salah satu resort yang sering dikunjungi dan digemari para pelancong asing dan juga tempatan.

Resort ini juga mengamalkan konsep bersih, moden, selesa dan berbaloi dengan wang anda. Selain itu, resort ini menjadi tumpuan pelancong terutama umat-Islam kerana bebas daripada penjualan minuman keras, hiburan yang melampau selain hotel halal dan menepati kehendak syariah.

Kenali kami lebih lanjut

Testimonials

Nice place excellent service, good for relaxing! I will recommend this place to all my friends & family! AWESOME!! - Faiz Ikmal Bin Ismail, December 2015 ( /10 on Facebook ) Excellent Service, Good Environment & Staff Friendly - Muhamad Ikbal, January 2016 ( /10 on MAJLIS SUKAN NEGERI TERENGGANU )